Keskiviikko 25.11.2020 klo 3.46. Nimipäivät: Kaarina, Kaija, Kaisa, Kaisu, Katariina, Kati, Katja, Katri, Katriina ja Riina
PIENENNÄ tai SUURENNA tekstiä

Vaikuttamismahdollisuuksia

Järvenpäässä nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa nuorisotalolla, lasten ja nuortenäänessä, aloitekanavan sekä nuorisovaltuuston kautta.

Nuorten talokokous järjestetään nuorisotilalla kuukausittain. Kokouksessa nuoret pääsevät päättämään nuorisotilan toiminnoista sekä hankinnoista, yhteisen kuukausibudjetin puitteissa. 

Vertaisnuorten toiminta on tarkoitettu nuorille, jotka haluavat olla mukana toiminnan suunnittelussa ja järjestämisessä. Vertaisnuorten toiminnan tarkoitus on tehdä toiminnasta nuorten näköistä sekä tarjota nuorille matalan kynnyksen vaikuttamismahdollisuus.

Nuortenideat.fi on verkkopalvelu, jonka avulla nuoret voivat muuttaa maailmaa – tai ainakin tehdä kotikunnastaan hiukan paremman paikan elää. 

Järvenpään Lasten ja Nuorten Ääni -toimintamallin tarkoituksena on antaa kaupungin lapsille ja nuorille mahdollisuus todelliseen vaikuttamiseen oman lähiympäristönsä kehittämiseksi ja parantamiseksi, sen muuttamiseksi turvalliseksi ja viihtyisäksi. 

Järvenpään nuorisovaltuuston tehtävänä on järvenpääläisten nuorten etujen ajaminen sekä nuorison mielipiteiden tuominen päätöksentekijöiden tietoon. @jakennuva 

Nuorisovaltuusto_Toimintasääntö

Netland-tuotantoa