Keskiviikko 25.11.2020 klo 4.23. Nimipäivät: Kaarina, Kaija, Kaisa, Kaisu, Katariina, Kati, Katja, Katri, Katriina ja Riina
PIENENNÄ tai SUURENNA tekstiä

Kerho- ja harrastetoiminta

Järvenpään nuorisotyö tarjoaa monipuolista kerho- ja harrastetoimintaa Järvenpääläisille nuorille 5.-luokkalaisesta alkaen. Syksyllä 2019 tarjolla on esimerkiksi skeittaus-, biljardi- ja pingis-kerhoa, sekä kädentaito-, Luonto ja Elämys-, keppari- ja kansainvälisyyskerhoa, joista nuori voi valita itselleen mieleisensä tai osallistua vaikka usempaankin. Syksyn kerhot löydät Täältä! 

Kerho- ja harrastetoiminnan tarkoituksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus harrastustoimintaan myös niille nuorille, joilla ei syystä tai toisesta ole mahdollisuuksia osallistua urheiluseurojen tai muiden palveluntarjoajien järjestämiin harrastuksiin. Kerho- ja harrastetoiminnan tavoitteena on lisätä nuorten mahdollisuutta kokeilla uusia asioita sekä löytää itselleen mieleistä vapaa-ajan toimintaa. Osa kerhoista toteutetaan nuorisotilalla, mutta liikumme lisäksi lähialueilla sekä teemme tutustumiskäyntejä. Nuorisopalveluiden kerho- ja harrastetoimintaan osallistuminen on nuorelle maksutonta ja toimintaan osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta.

Bänditila

Nuorisotilassa on bändihuone, joka on nuorten käytettävissä iltaisin nuorisotilan aukioloaikoina. Lisäksi bändihuonetta voi halutessaan varata omaan käyttöön myös nuorisotlan aukioloaikojen ulkopuolella, viitenä päivänä viikossa. Bändihuoneessa nuorten käytössä on rummut, basso, kaksi kitaraa sekä koskettimet.

Nuorisotilan bändihuoneesta vastaa nuorisotyöntekijä Ronja Inkinen, jolta huoneen varausta omaa harjoittelua varten voi tiedustella.

Netland-tuotantoa