Keskiviikko 25.11.2020 klo 5.2. Nimipäivät: Kaarina, Kaija, Kaisa, Kaisu, Katariina, Kati, Katja, Katri, Katriina ja Riina
PIENENNÄ tai SUURENNA tekstiä

Kohdennettu toiminta

Tyttöjen maanantai, Poikien maanantai

Tyttöjen ja poikien iltapäivät ovat sukupuolisensitiivistä, avointa nuorisotilatoimintaa. Toiminnan tarkoituksena on tarjota nuorille mielekästä vapaa-ajan toimintaa sekä mahdollisuus keskustella ja pohtia itseä askarruttavia asioita mieheksi tai naiseksi kasvamisessa, turvallisessa ympäristössä. Nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa toiminnan sisältöihin omien mielenkiinnonkohteidensa mukaan. Toimintaa järjestetään vuoroviikoin, tytöille parillisina- ja pojille parittomina viikkoina.

Toiminnan keskeisiä tavoitteita ovat yhteisöllisyys ja sosiaalinen vahvistaminen. Ryhmien tarkoituksena on luoda turvallinen toimintaympäristö myös niille nuorille, joilla ei ole ystävyyssuhteita tai rohkeutta osallistua avoimiin nuorisotalo iltoihin tai harrasteseurojen toimintaan.

Sateenkaareva toiminta

Sateenkaareva toiminta on avointa nuorisotila toimintaa, jonka kohderyhmänä ovat sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöön kuuluvat sekä sukupuoltaan tai seksuaalista suuntautumistaan pohtivat tai muuten aiheesta kiinnnostuneet nuoret. Toiminta on suunnattu 13-29-vuotiaille. Toimintaan mukaan tuleminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, jokainen on tervetullut paikalle juuri sellaisena kuin on.

Sateenkaarevaa toimintaa järjestetään nuorisotilalla joka toinen viikko, jolloin tarjolla on monipuolista ohjelmaa. Nuoret pääsevät vaikuttamaan itse toiminnan sisältöihin sekä olemaan mukana toiminnan toteuttamisessa. Toimintakerrat sisältävät yleistä keskustelua, yhdessäoloa sekä yhteistä tekemistä. Toimintakertojen aikana nuoret voivat esimerkiksi pelailla, leipoa, laittaa ruokaa, askarrella. Sateenkaarevissa järjestetään myös tutustumiskäyntejä, retkiä ja osallistumme tapahtumiin, osallistujien toiveet ja mielenkiinnokohteet huomioonottaen.

Netland-tuotantoa