Tiistai 20.10.2020 klo 15.25. Nimipäivät: Jasper, Jesper, Kasper, Kasperi ja Kauno
PIENENNÄ tai SUURENNA tekstiä

kysyttävää

ohjaamo_banner

Linkkejä

 

Nuortenlinkki Nuorten oma verkkosivusto, jossa teemana mm. päihteet tai päihteettömyys, pelaaminen, netinkäyttö, masennus, kiusaaminen ja paljon muuta!

Nuortennetti Mannerheimin Lastensuojeluliiton ylläpitämä nettisivusto, josta löydät ihmissuhteisiin, kouluun, kiusaamiseen, mielenterveyteen ja päihteisiin liittyvää tietoa.

Netari Pelastakaa Lapset ry:n ylläpitämä verkkonuorisotalo, jossa voit tavata muita nuoria sekä jutella nuorisotyöntekijöiden ja vapaaehtoisten luotettavien aikuisten kanssa.

Nuorten Elämä Sivustolta voit kysyä eri alojen asiantuntijoilta esimerkiksi ihmissuhteisiin, päihteidenkäyttöön, peliongelmiin, koulunkäyntiin ja terveyteen liittyvistä asioista.

Sekasin247 Voit keskustella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta kysymyksistä ja aiheista nimettömänä koulutetun vapaaehtoisen ja ammattilaisen kanssa.

Mielenterveysseura Tietoa mielenterveysongelmista, kriiseistä sekä vaikeista elämäntilanteista.

Mielenterveystalo Asiallista ja luotettavaa tietoa nuoruusiän tyypillisimmistä mielenterveyden häiriöistä ja ongelmista, niiden tunnistamisesta, hoidosta sekä sopiviin palveluihin ohjautumisesta.

Varjomaailma Paikka kaikille niille, joilla on huoli vanhempien juomisesta tai muusta päihteidenkäytöstä. Siellä voit kertoa oman tarinasi tai lukea, mitä muut ovat kirjoittaneet.

Nettiturvakoti Tietoa, selviytymiskeinoja sekä testejä liittyen perhe- ja lähisuhdeväkivaltaan sekä mahdollisuuden keskustella ammattilaisen kanssa anonyymissa chatissa.

Sinuiksi Neuvonta- ja tukipalvelu, jossa voit kysyä sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuudesta.

Nettisyli Syömishäiriöliitto Syli ry:n nettipalvelusta löydät tukea syömishäiriön tunnistamiseen ja siitä toipumiseen.

Nuorten Exit Tietoa omista rajoista sekä tukea tilanteissa, joissa omia rajoja on rikottu.

Riku ry Tietoa ja ohjeita rikoksen uhreille ja läheisille.

Kännikapina Valistusta, alkoholivapaita vaihtoehtoja vapaa-aikaan sekä vaikuttamistyötä.

Fressis Tarjoaa nuorille tietoa, tarinoita ja vinkkejä terveelliseen ja hyvinvoivaan arkeen.

Elämäni sankari Ihmisten välistä kanssakäymistä, vuorovaikutusta, tiedon jakamista sekä vaikuttamista arvoihin ja asenteisiin

Päihdelinkki Tietoa ja tukea päihteistä ja riippuvuuksista. Tietopankki, testejä, oma-apusisältöjä, vertaistukea ja neuvontapalvelu.

YAD Valtakunnallinen, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton nuorten ehkäisevän huumetyön yhdistys. Tietoa, tukea ja toimintaa nuorilta nuorille.

Erityinen Sisaruus Kirjallisuuteen sekä kokemustietoon pohjautuvaa tietoa liittyen pitkäaikaissairaan tai vammaisen henkilön sisaruuteen.

SETA Tavoitteena yhteiskunnan kokonaisvaltainen muutos, jotta ihmisoikeudet ja hyvinvointi toteutuvat Suomessa ja kansainvälisesti riippumatta ihmisten seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta.

Takuusäätiö Apua talous- ja velkaongelmiin. Ohjeita ja neuvoja velkaongelmista selviämiseen.

Peluuri Keskustele teemaryhmissä, osallistu ohjattuihin pelaajien tai läheisten ryhmiin tai kysy samaa kokeneelta vertaiselta. Hyödynnä pelaamattomuuslaskuria tai kirjanmerkkejä.

Nettipoliisi Poliisin ennalta estävää toimintaa. Nettipoliisit osallistuvat myös rikosten selvittelyyn ja tiedottavat tärkeistä ja ajankohtaisista asioista.

Etsivä nettityö Nuorille suunnattu palvelu, jonne kuka tahansa nuori voi tulla juttelemaan nimettömänä mieltä painavista asioista.

Netland-tuotantoa