Perjantai 14.8.2020 klo 5.37. Nimipäivät: Kanerva ja Onerva
PIENENNÄ tai SUURENNA tekstiä

Nuorisopalveluiden kansainvälinen kesä!

27.02.2020

Alle 18-vuotiaille Järvenpääläisille

Missä ja milloin?
Leiri Unkarissa, Järvenpään ystävyyskaupungissa Vácissa 13.7.-20.7.2020.

Kenelle?
Leiri on tarkoitettu 06-02 vuonna syntyneille järvenpääläisille, jotka ovat leirin aikana vielä alle 18-vuotiaita. Leiri on ensisijaisesti niille nuorille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet Unkarin leirille.

Miksi osallistua?
Saat ainutlaatuisen leirikokemuksen ja tutustut toiseen maahan. Leirin tavoitteena on tutustua unkarilaiseen ystävyyskaupunkiin sekä paikalliseen elämäntapaan ja nuorisokulttuuriin.

Miten pääsen mukaan?
Leirille valitaan 15 osanottajaa määräaikaan tulleiden hakemusten perusteella. Hakemuslomake sulkeutuu 15.3.2020 klo 15:00 ja tämän jälkeen hakemuksia ei enää vastaanoteta. Linkki hakemuslomakkeeseen.

Leirimaksu on 350 € ja se sisältää kuljetukset, lentoliput, täysihoidon sekä ohjelman perillä.

Muuta tärkeää tietoa!
Leiriohjaajina toimivat 3 nuorisopalveluiden työntekijää, Ronja Inkinen, Johanna Lemmelä sekä Joona Jumppanen. Nuorella tulee olla oma matkavakuutus sekä eurooppalainen sairaanhoitokortti, jonka voi tilata Kelasta maksutta.

 

Yli 18-vuotiaille järvenpääläisille

Missä ja milloin?
Kansainvälinen katujalkapalloturnaus Saksassa Rügenin saarella 28.7.-2.8.2020

Kenelle?
Poikien/miesten joukkueelle, jossa pelaa neljä Järvenpääläistä 18-29-vuotiasta nuorta

Miksi osallistua?
Hieno kokemus osallistua kansainväliseen turnaukseen, joka on paljon muutakin kuin katujalkapalloa.

Miten pääsen mukaan?
Ilmoitat neljän hengen joukkueesi karsintaturnaukseen, joka pelataan Järvenpään yhteiskoulun tekonurmikentällä 8.5.2020 klo 16:00 alkaen. Ilmoittautumiset viimeistään 30.4. osoitteeseen ronja.inkinen@jarvenpaa.fi.

Karsintaturnauksen voittaja lunastaa itselleen paikan Saksassa pelattavaan kansainväliseen turnaukseen. Osallistujien omavastuuosuus matkasta on 50 euroa, joka sisältää lennot, kuljetukset, majoituksen sekä täyshoidon ja ohjelman tapahtumapaikalla.

Muuta tärkeää tietoa!
Karsintaturnaus sekä kansainvälinen turnaus Saksassa pelataan fair play säännöin. Saat säännöt sähköpostilla, kun ilmoitat joukkueesi karsintaturnaukseen. Osallistujien tulee olla järvenpääläisiä, sekä heillä on oltava Suomen passi. Karsintaturnaukseen voi osallistua 17-vuotiaana, mutta kaikkien osallistujien tulee olla täysi-ikäisiä matkan alkaessa.

Lisätietoja:
Ronja Inkinen, nuorisotyöntekijä puh. 040 315 2032 ronja.inkinen@jarvenpaa.fi 

takaisin

Netland-tuotantoa